MEDLEMSINFO

TIM DECAY

timdecay
Joinet 16.08.2011
2 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Som en full sjømann.
Wonder Boys (2000)Sett Mandag, 18. Juni 2012DVD

En skikkelig godfilm dette, for alle som liker filmer som handler om forfattere.

Filmen er basert på en Michael Chabon roman, og omgjort til filmmanuskript av Steve Kloves (mannen som laget filmmanuskriptene til Harry Potter- filmene).

Filmen går over noen få litteraturdager på en amerikansk universitet, med littertaurprofessor Grady Tripp i hovedrollen - spilt av Michael Douglas.

Det dundres virkelig på stortrommene når det gjelder herlige skuespillere, med førnevnte Michael Douglas, Tobey Maguire (som spiller en rolle som minner litt om Jake Gylenhaals rolle i Donni Darko - ung eksentrisk vidundergutt), Katie Holmes, Frances McDormand (som spilte den gravie politikvinnen i Fargo) og Robert Downey Jr.

Alt utspiller seg over en langweekend, der alle problemene som har hopet seg opp gjennom årenes løp, når sitt klimaks.

En av de flotte tingene med filmen, er at i scener der det foreksempel regner ute, føles alt ekstremt virkelighetsnært, slik at regisør Hanson praktisk talt henter opp betrakterens egne erfaringer av å stå ute i regnet under paraplyen. Man kan nesten lukte og føle filmen enkelte steder, kanskje.

En koselig, morsom og godt fortalt historie.[3]
 Erik Sevaldsen
Petter Sevaldsen
tyshar svendsen  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2011
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 320
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 4.5

TILFELDIGE TOPPFILMER
TILFELDIGE BUNNFILMER