MEDLEMSINFO

TIM DECAY

timdecay
Joinet 16.08.2011
2 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Som en full sjømann.
The Prince of Tides (1991)Sett Mandag, 27. August 2012DVD

Mora til Tom (spilt av Nick Nolte), som Tom har et alt annet en avslappa forhold til, kommer en dag på besøk, og sier at han må dra til New York for å se til hans søster som har forsøkt å ta livet av seg selv.

Tom er en sørstats og landsensgutt som ikke kan fordra følelser og psykobabbel, og har iført seg et humoristisk panser, hvor alt føleri preller av.

Søstra hans har imidlertid sletta alle sine egne vonde minner, og Tom må ufrivillig tre inn i rollen som hennes hukommelse, slik at hennes psykiater kan behandle henne.

Underveis oppstår det søt, eller kanskje klassisk musikk, mellom Tom og psykiateren Dr. Lowenstein, spilt av Barbra Streisand.

Nolte og Streisand gjør en god duett i denne filmen, og Tom er en temmelig likandes kar.

Alt i alt, en fin filmopplevelse, og neste gang jeg kjører over en bro i solnedgang, sammens med ei skreppe, skal jeg si "Lowenstein! Lowenstein! Lowenstein!" og selv om vi ikke har de samme referansene, så skal jeg si det på en så morsom måte, han hun blir nødt til å le.


hæhæ Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2011
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 320
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 4.5

TILFELDIGE TOPPFILMER